Cu cap și suflet

• Sus • Planul site-ului • Certificare internațională • Pliante • Proiect European • News • Terapie cu zâmbete •

De ce să ne alegeți

• Programări • Localizare • 

• Centrul Medical Țuculanu • Bibliotecă Medicală Virtual㠕

 

Find more about Weather in Timisoara, RO

Rezoluţie optimă:
1024 x 768

Diacritice româneşti

Pentru a putea citi diacriticele româneşti efectuaţii următoarele setări pentru IE: Tools >> Internet Options >> Languages >> Add >> Romanian [ro] > OK.

Testul culorilor


 

Test
pentru alegerea videocapsulei endoscopice sau videoendoscopiei clasice:

Cum preferaţi vizitarea unui oraş turistic?
 

• Prima pagin㠕 De ce să ne alegeți • Cabinete • Dotare • Servicii • Prețuri • Programări •
 • Localizare • Dezinfecție și securitate • ...așa am jurat! • Regula de aur a CM Tuculanu •

• Videocapsula cea mai performant㠕 Endoscopie clasic㠕 Polipectomie • 
• Cromoendoscopie digestivă
 • pH-metrie • Montarea balonului intragastric pentru slăbire •
 • Montarea stenturilor digestive • Coagulare cu Argon plasma • Laserterapie •
• Terapie cu lumină nepolarizat㠕  Ligatura hemoroidal㠕 Tratamentul fisurii anale • 
Depistarea cancerului colonic • Managementul cancerului colo-rectal •

Dacă ați fost pacientul nostru altă dată, vă mulțumim pentru că ne-ați ales din nou.
Dacă intenționați pentru prima dată să apelați la serviciile medicale oferite de Centru, vă asigurăm că ne străduim să nu regretați, cel puțin din zece motive, deoarece vă facem zece propuneri sau promisiuni (10 Ś P):

Preț

Cabinetul nu se află în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate.
Din câte știm, în ceea ce privește gastroscopia, ligatura hemoroidală, colonoscopia, rectoscopia și tratamentele endoscopice nici un cabinet nu are contractate pentru Ambulatoriu aceste investigații cu CJAS Timiș.
Practicăm însă, unele dintre cele mai scăzute tarife din oraș comparativ cu alte centre medicale similare (mai mici cu 20-80 lei).
Pentru ligaturi hemoroidale și alte tratamente nechirurgicale ale hemoroizilor ori fisurilor anale, am îngrijit bolnavi care s-au tratat în alte instituții care practicau tarife de câteva ori mai mari decât noi (în valori absolute sume de 800-1000 lei!). În mod anecdotic, dar și tragic, putem să vă spunem că am fost solicitați de pacienți care anterior s-au tratat în alte locuri pentru hemoroizi și au fost nevoiți să facă împrumuturi bancare pentru tot felul de unguente "minune" sau proceduri repetate la nesfârșit, dar fără efecte benefice (pentru pacient!!!). Mai mult chiar, centrul medical colabora cu banca pentru facilitarea creditării!!!
În cazul endoscopiei digestive diferențele de preț pot ajunge la câteva sute de lei deoarece, spre deosebire de noi, alte centre percep taxe suplimentare pentru consultații, injecțiile cu anestezic, recoltarea biopsiilor (fiecare biopsie este taxată, iar numărul de biopsii este hotărât de investigator). Am avut pacienți care ne-au relatat că sunt centre unde pentru a efectua endoscopie pacientul este supus unei ecografii "de triere". Prin aceste "artificii" prețul serviciilor medicale ajunge la sume incredibile de care pacientul nu este înștiințat la început când i se comunică un preț "standard" care nu este niciodată respectat.
În cazul nostru, deși sunt printre cele mai reduse, tarifele sunt fixe și includ toate manevrele efectuate (anestezie, recoltarea oricărui număr de biopsii, etc.) astfel încât la finalul consultației nu veți avea surprize neplăcute legate de costul exagerat pe care nu l-ați putut anticipa. Excepție face situația când la endoscopie vă descoperim polipi care trebuiesc extirpați prin polipectomie, sau în caz de tratament endoscopic al hemoragiilor digestive ori leziunilor potențial hemoragice, care necesită alte proceduri, materiale consumabile, substanțe și medicamente.
Alte investigații, precum pH-metria esofagiană, endoscopia cu video-capsulă sau cromoendoscopia reală sau virtuală nu mai sunt efectuate de alte instituții medicale din Timișoara și chiar din partea de vest a țării. În acest caz am stabilit prețuri mai mici decât cele practicate pe plan național. Am stabilit astfel tarife care să acopere prețul consumabilelor (spre exemplu prețul video-capsulei sau al cateterelor de pH-metrie care sunt de unică folosință) percepând în plus sume minime pentru amortizarea aparatului sau costul forței de muncă.
Pentru investigațiile care depășesc 200 RON consultația și prescrierea tratamentului sunt gratuite.
Dacă aveți nevoie sau solicitați două sau mai multe investigații paraclinice în cadrul aceleeași consultații (spre exemplu ecografie abdominală și endoscopie digestivă), prețul lor se reduce cu 10% din total.

Sus          Pliant

Protecție

Utilizăm doar procedurile și substanțele recomandate de Organizația Mondială de Endoscopie Digestivă pentru spălarea, dezinfecția și sterilizarea instrumentarului și a cabinetului.
Din acest motiv am acordat o atenție deosebită și fonduri considerabile pentru procedurile și echipamentele de sterilizare sau pentru consumabile de unică folosință și de cea mai bună calitate.
În cazul pacienților cu risc sporit avem echipamentul necesar pentru monitorizarea permanentă și în timp real a traseului ECG, a funcțiilor vitale  și a oximetriei sanguine. De asemenea în cazul puțin probabil al unor urgențe dispunem de medicație și aparatură de resuscitare cardio-respiratorie. Din fericire, din 2006 de când funcționează Centrul, nu a fost necesară nici o intervenție de urgență. Doar la doi pacienți am administrat antidotul pentru anestezie cu Dormicum/Midazolam deoarece după procedură încă erau în somn profund.

Sus          Pliant

Precizie și profesionalism

Lucrăm cu aparatură performantă produsă în America, Israel, Japonia sau Uniunea Europeană datorită căreia proporția rezultatelor fals negative (posibilitatea de a omite și a nu trata la timp o boală mai mult sau mai puțin gravă) și a rezultatelor fals pozitive (posibilitatea de a pune un diagnostic greșit pe baza căruia ați urma un tratament nejustificat, inclusiv intervenții chirurgicale) este foarte redusă.
De curând am achiziționat un turn de videoendoscopie de ultimă generație care pentru moment are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață.
Sistemul de endoscopie cu capsulă achiziționat și el recent este cel mai bun (din punct de vedere al soft-ului și caracteristicilor tehnice) dintre cele 3-4 sisteme comercializate pe plan mondial în cazul acestei noi investigații de înaltă performanță.
Toate echipamentele noastre au fost achiziționate noi și majoritatea sunt în perioadă de garanție.
Lucrăm doar cu aparatură calibrată, cu marcaj CE și care este omologată de Ministerul Sănătății
Personalul nostru este reprezentat de cadre universitare și medici primari cu o experiență profesională de peste 20 ani.
De calitatea serviciilor pe care vi le oferim și de rezultatele terapeutice vă veți da însă singuri seama dacă v-ați hotărât să apelați la noi.

Sus          Pliant

Punctualitate

Vă respectăm și știm cât valorează timpul Dumneavoastră motiv pentru care ne străduim să fim punctuali astfel încât să nu așteptați și să vă consultăm exact la ora programată, excepțional existând întârzieri dacă apare vreo urgență sau dacă înaintea Dumneavoastră am consultat un caz mai complex.

Sus          Pliant

Programare rapidă

Cabinetul efectuează zilnic consultații și investigații (și nu doar 1-2 zile/săptămână), astfel încât veți fi programat cât mai curând posibil, de cele mai multe ori în ziua solicitării sau a doua zi, dacă îndepliniți condițiile necesare (spre exemplu să fiți nemâncat) și, bineînțeles, dacă programul Dumneavoastră vă permite aceasta.

Sus          Pliant

Performanță

Suntem dotați cu cea mai nouă aparatură utilizată în Timișoara în Ambulatoriu, toate echipamentele fiind certificate ISO, marcate CE și produse de firme de prestigiu, recunoscute în domeniu, care îndeplinesc toate standardele de calitate acceptate pe plan european și impuse în România de Ministerul Sănătății.
Nici unul din aparatele noastre nu au fost achiziționate „second-hand” așa cum ați putea descoperi în alte servicii similare.

Sus          Pliant

Prelucrare computerizată

Majoritatea aparatelor au interfețe pentru calculator ceea ce permite prelucrarea superioară a datelor cu ajutorul unor programe profesionale (obținerea de imagini tridimensionale sau panoramice la ecografie ceea ce face să apropie performanțele acesteia de cele ale tomografiei computerizate care este mult mai scumpă; interpretarea automată a electrocardiogramelor; prelucrarea grafică a endoscopiilor în vederea descoperirii unor detalii esențiale pentru un diagnostic de mare finețe; alegerea unor programe eficiente de tratament laser, strict adaptat afecțiunii de care suferiți).
Conectarea echipamentelor la calculator ne permite să vă oferim imagini sau fișiere video (mici filme) pe care puteți să le păstrați pentru comparații viitoare ori să le arătați altor specialiști din țară sau străinătate.
Tot datorită computerizării, vom încerca să vă oferim cât mai curând servicii de telemedicină, respectiv de a putea să fiți consultați de la distanță de specialiști de mare renume.

Sus          Pliant

Procedee nechirurgicale

Deși nu vom ezita ori de câte ori este necesar să vă indicăm intervențiile chirurgicale de care aveți nevoie, în numeroase situații vă putem trata și fără operații deoarece dispunem de mai multe posibilități moderne de tratament endoscopic care sunt incomparabil mai ușor de acceptat și suportat.
Puteți beneficia de tehnici de sclerozare a varicelor esofagiene, hemostază endoscopică, tunelizări de tumori obstructive esofagiene, gastrice sau recto-colonice, extracții de corpi străini, precum și de metode nechirurgicale indicate în principale afecțiuni proctologice (hemoroizi, fisuri, ulcerații, inflamații, etc.) care asigură o complianță foarte bună a pacienților, rezultate sigure și un preț de cost redus al tratamentului.

Sus          Pliant

Posibilități de laserterapie

Laserterapia este un mijloc modern și eficient de tratament proctologic indicat în fisuri anale, hemoroizi, inflamații, ulcerații.
Laserele de joasă putere cu radiații în spectrul roșu sau infraroșu stimulează procesele de cicatrizare, activează circulația sângelui și procesele metabolice, întăresc peretele vascular, au efect antiinflamator și calmează durerea.
Datorită acestor efecte, putem utiliza echipamentul laser cu rezultate excelente în foarte multe boli digestive, vasculare, reumatologice, neurologice, dermatologice, ginecologice.
Deseori procedurile laser fac inutilă administrarea unor substanțe chimice medicamentoase.

Sus          Pliant

Pluridisciplinaritate

Ne vom ocupa de toate suferințele Dumneavoastră și nu numai de o singură afecțiune.
Pentru toate vă vom prescrie rețetă, schemă clară de tratament și tratament igieno-dietetic (regim) personalizat pe care vi-l înmânăm sub formă de recomandări scrise.
Dacă este cazul, vă vom sfătui în legătură cu posibilitățile de tratament balnear sau cu o eventuală operație (necesitate, riscuri, beneficii, mod optim de reducere a stres-ului operator și de prevenire a complicațiilor).

Sus          Pliant

 


Descarcă Calendarul 2019


Consultații și rețete de Psihiatrie decontate de
CJAS Timiș


Azi
Hemostază endoscopică prin electrocoagulare cu Argon plasma


În curând

Hematologie

Tratament endoscopic (nechirurgical) pentru evitarea operației paleative sau anusului contra naturii în cancerul colo-rectal avansat

pH-metrie esofagiană computerizată

Polipectomie cu echipamente sigure și ultramoderne

Montarea de stent-uri (proteze) esofagiene, duodenale sau colo-rectale în stenoze canceroase sau necanceroase

Video-endoscopie cu capsulă

Depistarea precoce a cancerului colo-rectal, formă tot mai frecventă de cancer

Montarea balonului intragastric pentru slăbit

Noi echipamente de video-endoscopie (cele mai performante)

Cromoendoscopie pentru depistarea timpurie a cancerului și tumorilor benigne

Injecții cu exo-toxină botulinică pentru fisură anală

Tratamente în reumatologie și neurologie cu lumină polarizată (Laser) și nepolarizată (Bioptron)

Ligatură hemoroidală nechirurgicală


Pentru a afla cât mai curând de noile tehnici şi echipamente medicale pe care ne străduim să le includem în portofoliul nostru, trimiteţi-ne un mesaj la adresa news@gastroenterologia.ro sau un SMS la numărul 0735.165.500 pentru a vă putea expedia periodic mesaje telefonice sau buletinul nostru informativ (newsletter) care conţine informaţii despre metode de diagnostic şi tratament introduse recent în lista noastră de servicii, dispozitive medicale, proteze, aparatură şi instrumentar achiziţionat în ultima vreme,  informaţii sau comentarii despre noi tehnici sau descoperiri medicale, promoţii periodice, angajări de personal, modificări de orar, alte noutăţi.
Trimite-ţi un mesaj la adresa webmaster@plusx.ro cu sugestiile Dumneavoastră despre acest site.Toate paginile din această locaţie sunt publicate cu scop informativ, recomandările găzduite de portal având doar caracter orientativ deoarece o prescripţie medicală corectă se face doar pe baza unui consult clinic şi paraclinic amănunţit, astfel încât sfaturile noastre nu se pot substitui recomandărilor medicului Dumneavoastră.
Deşi datele prezente în aceste pagini precum şi e-mail-urile pe care vi le trimitem sunt atent verificate de medici, ele nu trebuie folosite sub nici o formă în scopul diagnosticării şi tratării oricărei afecţiuni sau pentru a înlocui medicamentele ori alte mijloace terapeutice prescrise de personalul medical autorizat care vă îngrijeşte sau supraveghează.
Data publicării: 15.01.2004 Ultima actualizare: 04.01.2019
Copyright © 2004 Gastroenterologia On Line, emblemă şi marcă înregistrată Centrul Medical Țuculanu.